המטבח של אבא ומיכל האופים: דגל ישראל

3 מאי

לאור ההצלחה הפנומנלית של הפרק הקודם, ברוכים הבאים פעם נוספת אל המטבח של אבא ומיכל האופים, והפעם במהדורה חגיגית לרגל יום העצמאות: מכינים את דגל ישראל בעזרתו של אורח מיוחד.

הפרודוקטים:
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מרשמלו בצבע כחול

אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג עד לקצפת יציבה.
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה, ומורחים את הקצפת בצורה של פחות או יותר מלבן.
מניחים את המרשמלו הכחול בצורה של שני פסים ומגן דוד.
אוכלים עם האצבעות.

מודעות פרסומת

2 תגובות to “המטבח של אבא ומיכל האופים: דגל ישראל”

  1. motior 3 במאי 2017 בשעה 11:39 #

    חמודים 🙂

    • טל 14 במאי 2017 בשעה 9:40 #

      תודה תודה 🙂

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: