המטבח של אבא ומיכל האופים: סמורז

14 מאי

ספיישל לוהט לרגל ל"ג בעומר!

הפרודוקטים:
ילדה חמודה
ביסקוויטים
מרשמלו
שוקולד חלב
נייר כסף
מדורה או תנור

אופן ההכנה:
על גבי פיסת נייר כסף מניחים ביסקוויט, מעליו קוביות שוקולד, מעליהן מרשמלו (רצוי לבן. משום מה, עם הורוד קיבלנו תוצאות פחות לעיסות), וסוגרים עם עוד ביסקוויט. ניתן, אם כי לא חובה, להיעזר לשם כך בילדה החמודה.
עוטפים היטב בנייר הכסף ומכניסים למדורה או לתנור שחומם מראש על, לא יודע, 180, 200 מעלות. בשלב הזה יש לוודא שהילדה החמודה נמצאת רחוק, בטמפרטורת החדר.
אחרי 4-5 דקות מוציאים, פותחים בזהירות (חם!), עושים "פוווו" וזוללים.

ל"ג שמח!

5 תגובות to “המטבח של אבא ומיכל האופים: סמורז”

  1. motior 14 במאי 2017 בשעה 9:53 #

    ל"ג שמח גם לכם! לא הכרתי את הסמורז עד שהילדה החמודה שלי הכירה לי אותם 🙂

    • טל 14 במאי 2017 בשעה 9:54 #

      מעולה! אז רק להחליף את שוקולד החלב במריר – וקיבלת גרסה טבעונית. הידד!

    • טל 14 במאי 2017 בשעה 9:55 #

      לא, רגע, בעצם מרשמלו לא טבעוני. באסה.

  2. דניאל 14 במאי 2017 בשעה 11:08 #

    חברה חסרה לי הילדה החמודה.
    יש לי רק בנים בבית….

    • טל 14 במאי 2017 בשעה 11:11 #

      ניתן להחליף את הילדה בילד, אבל להכפיל כמויות של שאר המצרכים.

כתיבת תגובה