המטבח של אבא ומיכל האופים: עוגת ביסקוויטים וגבינה

28 מאי

יש לכם בבית ביסקוויטים, גבינה, שמן מתוקה ופודים?

הפעם במטבח של אבא ומיכל האופים – ספיישל שבועות!

הפרודוקטים:

500 מ"ל שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
2 כוסות חלב (אנחנו השתמשנו בחלב סויה וניל)
1/2 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 9% שומן
בערך 200 גרם ביסקוויטים (תלוי בגודל הכלי והביסקוויטים)
1 כוס חלב (או חלב סויה וניל)
שוקולד חלב לקישוט

אופן ההכנה:

1. מקציפים את השמן המתוקה עם הפודים, החלב והסוכר.
2. מקפלים פנימה את הגבינה.
3. טובלים ביסקוויטים משני הצדדים בחלב ומניחים בכלי כשכבה ראשונה.
4. מורחים מחצית מה"מלה" על הביסקוויטים.
5. עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.
6. ושאר המלית.
7. מגרדים מלמעלה שוקולד חלב.
8. מכניסים למקרר לשעתיים או שלוש – ואוכלים!

 

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: